Sääasema

34,95 

Monipuolinen langaton Nedis®-sääasema antaa tietoja sisä- ja ulkolämpötilasta ja odotettavissa olevista sääolosuhteista. Lisäksi se toimii herätyskellona, joten satoi tai paistoi, nouset aina ajoissa sängystä!
Ulkoanturin voi sijoittaa pihalla minne tahansa ja kaksi muuta anturia voi lisätä helposti (lisäanturit eivät sisälly toimitukseen). Se toimii kahdella AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen) ja lähettää tiedot ja ennusteet sisällä olevaan herätyskelloon/sääasemaan 433 MHz:n taajuussignaalilla.
Virtaviivainen ja tyylikäs näyttöyksikkö
Virtaviivaisen ja tyylikkään näyttöyksikön voi sijoittaa kotona minne tahansa: sitä voi käyttää mukana toimitettavalla 230 voltin sovittimella tai kolmella AAA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen).
Herätyskello ja säätiedot/-ennusteet
Laite tarjoaa aika- ja päivämäärätiedot, herätyskellon, jossa on torkkutoiminto, ja tiedot päivän lämpötilasta, kosteudesta ja mukavuustasosta sekä sääennusteen.

Varastossa

Tuotetunnus 5412810271900 Osasto

Jaa

Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook

Kuvaus

• Langaton sääasema tarjoaa välittömät tiedot päivän lämpötilasta ja kosteudesta (sisällä ja ulkona) ja tulevien sääolojen ennusteet
• Toimii myös herätyskellona ja sisältää torkku-, aika- ja päivämäärätoiminnot
• Neljä sääennustetietojen tasoa tarjoavat kattavan kuvan säästä
• Värinäyttö takaa tietojen helppolukuisuuden
• Anturi toimii 433 MHz:n taajuudella keskeytymätöntä tiedonsiirtoa varten
• Näyttöyksikön voi sijoittaa minne tahansa kodissa – toimii verkkovirralla (sovitin toimitetaan mukana) tai paristoilla (eivät sisälly toimitukseen)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sääasema”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin