Kohinaäänilaite

26,95 

Nauti paremmasta unesta, rentoutumisesta ja keskity Nedis©-merkin kohinaäänilaitteen avulla. Rentouttavat kohinaäänet, aivoaaltomusiikki ja ASMR-musiikki auttavat nukkumaan tai rentoutumaan nopeammin.

Lisäksi se auttaa sinua pysymään unessa pidempään, sillä se vaimentaa ympäristön äänet, jotka voivat herättää sinut yöllä. Sen lisäksi se mahdollistaa keskittymisen paremmin esimerkiksi opiskellessa.

Voit valita 10 erilaista luonnollista kohinaääntä, jotka neutraloivat ympäristön äänet, 7 aivoaaltoääntä, jotka stimuloivat aivojen siirtymistä tiettyyn tilaan tai 3 ASMR-musiikkiääntä, jotka takaavat rauhoittavan ja miellyttävän tunteen.

Integroitu himmennettävä LED-valo, jossa on lämmin valkoinen väri, voidaan laittaa päälle tai ottaa pois päältä kosketuspainikkeella. Voit myös asettaa ajastintoiminnon päälle halutessasi.

Ladattava sisäinen akku kestää jopa 5 tuntia. Laitetta voi käyttää myös verkkovirralla (sovitin ei sisälly toimitukseen).

Varasto loppu

Tuotetunnus 5412810331017 Osasto

Jaa

Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook

Kuvaus

• Paremmat unet ja keskittyminen – kohinaäänillä, aivoaaltomusiikilla tai ASMR-musiikkivaihtoehdoilla voit tehdä oman valintasi ennen nukahtamista tai rentoutuessa. • 10 kohinaa, jotka neutraloivat ympäristön äänet. Keskittymisesi ei herpaannu ja voit keskittyä olennaiseen. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista: tuulettimet, aallot, virrat, sade, tuuli, ulinat, sammakot, vesiputoukset, syke, myrsky • 7 aivoaaltoääntä, jotka stimuloivat aivojen siirtymistä tiettyyn tilaan käyttämällä sykkeen ääntä • 3 ASMR (Autonomous sensory meridian Response) -musiikin ääni on rauhoittavaa ja miellyttävää • 4 W:n huipputeholla nautit äänestä ja rentoudut. Voit säätää äänenvoimakkuuden ympäristön mukaan • Himmennettävän LED-valon voi kytkeä päälle ja sammuttaa kosketuspainikkeella, ja voit käyttää sitä nukkumiseen ja rentoutumiseen • Automaattinen sammutusajastin – asetusten valinta (30, 60, 90 minuuttia) • Sisäinen 1 200 mAh:n akku – kuuntele 5 tuntia musiikkia tauotta yhdellä latauksella

Pakkaussisältö

Kohinaäänilaite
1,2 m:n DC-USB-latauskaapeli

Tuotteen tekniset tiedot

Himmennettävä Kyllä
Paino 320 g
Äänilähtö Mono
Väri Harmaa/Valkoinen
Leveys 200 mm
Virtapistoke DC-liitin
Nimellisvaloteho 120 lm
Power rating 5 V 1 A
Latausaika 3 h
Maksimi Peliaika 5 hrs
Impedanssi 4 Ohm
Akun kapasiteetti 1800 mAh
Materiaali ABS / Kangas
Korkeus 82 mm
Värilämpötila 2200 – 2400 K
Herkkyys 50 dB
RMS 1.3 W

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kohinaäänilaite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *