Ladattava polkupyörän takavalo

8,95 

  • LED-takavalo
  • USB-kaapeli
  • Asennuskiinnike
  • Materiaali: muovi
  • Mitat: 70 mm x 30 mm x 25 mm
  • Virranlähde: sisäänrakennettu 500mAh akku
  • 24kk takuulla

Varastossa

Tuotetunnus 6438151018973 Osastot ,

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Kuvaus

Takavalo LED ladattava LV918 Livia on kätevä pienikokoinen takavalo, jonka saa näppärästi ladattua aina uudelleen USB – kaapelin avulla. Valojen käyttäminen lisää merkittävästi pyöräilyn turvallisuutta, ja on lisäksi nykyään pakollista. Takavalon käyttäminen lisää merkittävästi liikenneturvallisuutta niin pyöräilijälle itselleen kuin muillekin liikenteessä. Aina valoa ei kuitenkaan tarvitse, minkä vuoksi helpolla pikakiinnityksellä toimiva LED takavalo on nappivalinta pyörän valoksi pimeällä polkemiseen. Takavalon saa ladattua helposti taas täyteen virtaan niin töissä, kotona kuin liikenteessä USB-kaapelin avulla. Enää ei tarvitse huolehtia onko paristoja valmiiksi jemmassa, sillä ladattavan takavalon saa helposti aina uudelleen täyteen ladatuksi tarvittaessa.

Takavalo LED ladattava LV918 Livia on varustettu 500mAh akulla, joka latautuu uudelleen täydeksi kahdessa tunnissa vaikka työpäivän aikana. Erillinen valo kertoo latauksen tilasta.

Livia takavalossa on viisi eri valotilaa, joista voi valita sopivimman kunkin hetkiseen tilanteeseen. Takavalo kiinnittyy pyörään helposti sulkimella, joten se on helppo vaihtaa pyörästä toiseen tai vaikka käyttää tarvittaessa koiran kaulapannassa lisävalona. Pienikokoinen takavalo kulkee helposti mukana ja kiinnittyy aina tarvittaessa pyörään ilman työkaluja.

Tästä kätevä ja helppokäyttöinen takavalo lisäämään turvallisuutta liikenteeseen ja huolettomaan, nautinnolliseen pyöräilyyn!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ladattava polkupyörän takavalo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *