Hulavanne 1,2kg harmaa-pinkki

19,99 

Tehokas 1,2kg hulavanne, joka sopii erinomaisesti hulavannetreenien aloitukseen. Hauskuutta ja tehokkuutta keskivartalon ja lantionseudun lihasten harjoitukseen!

Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan 12 minuutin treeni painollisella hulavanteella kaventaa vyötäröä neljä kertaa tehokkaammin kuin 10.000 askeleen päivittäinen kävely. Lisäksi vanteen pyörittäminen kuluttaa runsaasti kaloreita, polttaa vaarallista sisäelinrasvaa sekä parantaa ryhtiä ja vatsa- ja selkälihaksia.

Sen muotoiltu sisäpinta aktivoi aineenvaihduntaa, kuluttaa runsaasti kaloreita, polttaa vaarallista sisäelinrasvaa, kehittää tasapainoa ja koordinatiota sekä parantaa ryhtiä. Hulavanne koostuu kuudesta yhteen kytkettävästä osasta, jotka on pehmustettu harjoittelun helpottamiseksi. Renkaaseen on lisätty painoja niin, että paino on yhteensä 1,2kg. Vanteen pinnassa on aaltomainen kohokuvio, joka hieroo hellästi lihaksia harjoituksen aikana.

Hulavanteella voi tehdä monipuolisia treenejä, jotka parantavat keskivartalon lihaksistoa ja kehon toimintakykyä. Nyt kaikki HULAAMAAN!!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6438417042605 Osastot: ,