Näytetään 1–24 / 375 tuloksesta

14,95 
Ale!

Tarjouslehti

Petzl Otsalamppu Nao+

169,00  139,00 
99,00 
12,95 
19,95 
19,95 
39,95 
1,00 
Ale!

Kalastus

Apaja Onkivapa

8,95  4,95 
49,95 
Ale!
1 199,00  899,00 

Grillaustarvikkeet

Muurikka pizzakivi

26,95 

Vapaa-aika ja harrastukset

Stiga salibandypallot, 2-pack

3,90 

Vapaa-aika ja harrastukset

Stiga koripallo, elite (koko 7)

11,95 

Vapaa-aika ja harrastukset

Stiga potkupyörä, runracer musta

39,95 

Vapaa-aika ja harrastukset

Stiga potkupyörä, runracer vihreä

39,95 
Ale!

Grillaustarvikkeet

Alumiinivuoka 32X26x6cm 2Kpl

2,95  0,99 

Vapaa-aika ja harrastukset

Harrastaminen on ihmisen parasta aikaa! Meiltä Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta saat parhaimmat pelit ja vehkeet vapaa-ajan hommiin. Ja arvatenkin sellaisilla hinnoilla, että kukkarokin kiittää. Emme itse ole löytäneet samaa tavaraa nimittäin yhtään sen halvemmalla, mitä meiltä saat. Valikoimastamme löydät tarvikkeet ja välineet monenlaisiin harrastuksiin, sillä jokaisellahan se oma juttu pitää olla. Olipa kalenterissa sitten grillailua, retkeilyä tai reipasta pyöräilyä, katsopas meidän verkkokaupan valikoima! Me nimittäin tarjoamme harrastamisen riemua tärkeimpien välineiden muodossa koko kansalle. Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta saat harrastuksen parhaat välineet, kuten muun muassa
 • Retkivarusteet: teltat, makuupussit ja rinkat netistä
 • Savotta -retkeilyvälineet
 • Frisbee-golf-kiekot edullisesti netistä
 • Padel-mailat edullisesti meiltä
 • Kaikki Stigan vapaa-ajan tuotteet meiltä: tsekkaa ainakin Stigan pöytätennis sekä Stigan kori- ja jalkapallot!
 • Riistakamerat
 • Eri kokoiset taskulamput ja otsalamput ulkoiluun
 • Grillausvälineet kesään: grillit, alustat ja savustimet
 • Kuntoiluvälineet edullisesti netistä
 • Pyöräilytarvikkeet
 • Sähköpyörät tarjouksilla sopuhintaan
 • Kaikki tarpeelliset venetarvikkeet netistä
 • Talviurheilun tärkeimmät välineet sesongissa
 • Mönkijät netistä
Valikoimamme kasvaa, venyy ja paukkuu ajan myötä. Kannattaa tarkistaa parhaimmat vapaa-ajan ja harrastuksen tärpit sesonkitarjouksistamme - sieltä löytyy kesän grillitarvikkeet, talven ulkoiluvälineet ja syksyn harrastustavarat aina fiksuun hintaan! Voit myös selata valikoiman rauhassa kotona netissä ja noutaa tuotteet myymälästämme. Kuten Jyskän varastomyymälän vakioasiakkaat jo tietävät, meidän kivijalan hyllyistä tavaraa löytyy enemmän mitä ehtii silmäillä. Joten suosittelemme lämpimästi piipahtamaan myös tutussa Jyväskylän myymälässämme, sillä täällä nettikaupassa on vain osa koko Jyskän valikoimastamme.

Hanki parhaimmat grillausvälineet netistä Jyskän verkkokaupasta

Grillaus ja Suomen kesä kuuluvat yhteen, satoi sitten enemmän tai vähemmän. Mökkeilyn ja pihan paras harrastus vaatii tietenkin myös asiaankuuluvat varusteet.  Meiltä saat grillausvälineet sopuhintaan moneen makuun - näiden settien avulla jokaiselle löytyy varmasti mieluista grillattavaa! Valikoimastamme löydät perinteiset ja tukevat pallogrillit ja hiiligrillit tuttuun ja turvalliseen grillailuun. Etenkin kalastuksen ystäville suosittelemme tietenkin savustimia, joita löydät meiltä tynnyrigrillinä tai pienempinä versioina. Ja mikä sopisikaan kesään paremmin kuin muurinpohjaletut? Hanki muurikkapannu meiltä sopuhintaan ja pyöräytä letut koko pesueelle kätevästi. Nappaa samalla mukaan grillauksen pienet mutta olennaiset tarvikkeet, kuten ritilät ja grillialustat. Ja kesä voi alkaa!

Reput, rinkat ja teltat netistä - retkikaverinasi tietenkin Jyskän varastomyymälä ja Savotta!

Luonnossa liikkuminen on parhaimpia tapoja ladata akkuja ja harrastaa hyvällä mielellä. Meidän valikoimastamme löydät rinkat, reput sun muut retkeilyvälineet netistä parilla klikkauksella. Meillä panostetaan kotimaiseen laatuun, jota suomalaiset Savotta -reput ja teltat edustavat. Nämä tavarat on tehty kestämään kovaa käyttöä! Vaativien eränkävijöiden suosimat Savotta -tarvikkeet löydät meiltä sopuhintaan. Olipa tarkoituksena tehdä patikkareissu Lappiin, lähteä metsälle syksyllä tai viettää kaveriporukan kanssa telttaretki metsässä, Savotta -tarvikkeet auttavat! Valikoimassamme on muun muassa seuraavaa Savotta -retkeilytarviketta:
 • Legendaariset Savotta Jääkäri -reput ja muut Savotta -reput eri kokoisina
 • Savotta haulikkopussit
 • Savotta saunateltat - hikimaja tai pieni telttasauna

Pyöräilytarvikkeet ja sähköpyörät netistä Jyskän varastomyymälästä

Sähköpyörä on erinomainen keksintö taittaa matkaa vähän joutuisammin. Etenkin pitkät matkat ja ylämäet sujuvat sähköpyörällä jopa vähän liian helposti, kuten kovat hikipyöräilijät tuppaavat sanomaan. Mutta sepä ei haittaa, sillä sähköpyörällä kunto kasvaa ja matkat taittuvat nopeasti ja ekologisesti. Meiltä saat arkea helpottavat sähköpyörät netistä eri ominaisuuksilla sopuhintaan. Löytyy perinteistä mummopyörän mallista ja vauhdikkaaseen ajoon tarkoitettua sähköistä maastopyörää! Samaan syssyyn voit hankkia meiltä myös tutut pyöräilytarvikkeet perinteisiin pyöriin. Ja vielä isomman valikoiman pyöräilytarvikkeita löydät meiltä Jyskän kivijalkamyymälästä!

Etkö löytänyt etsimääsi? Kysy rohkeasti meiltä!

Vaikka itse sanommekin, valikoimamme on hyvä, halpa ja hirveän iso. Mutta joskus voi olla, että juuri se tietty tuote kiinnostaa sinua eniten. Jos siis mietit, saako harrastusvälineitä vaikka eri kokoisina tai materiaalilla, kysäise pois! Meillä on tapana järjestää asiat - ja mahdollisuuksien mukaan tilaamme valikoimaamme toivottuja tuotteita. Joten ota yhteyttä vaikkapa puhelimella, sähköpostilla tai somessa, ja me kyllä vastaamme.