Näytetään 1–24 / 163 tuloksesta

1,00 

Taloustarvikkeet ja kodinhoito

Jätesäkki 150L Musta 8Kpl/Rll

1,95 
Ale!

Taloustarvikkeet ja kodinhoito

Pestävät bambu pillit 20cm, 8-pack

3,95  1,99 
Ale!

Taloustarvikkeet ja kodinhoito

Lasinen juoma-astia hanalla 4,7L, ananas

19,95  15,00 
9,95 
Ale!
Ale!
2,75  2,65 
1,45 
3,95 
16,95 

Muut keittiötarvikkeet

Mustang tölkkiteline magneetilla

12,95 

Taloustarvikkeet ja kodinhoito

Laita koti kuntoon edullisesti Jyskän verkkokaupan kautta! Meiltä löydät nimittäin sopuhintaan taloustarvikkeet, kodinhoidon tavarat ja muun tarpeellisen. Hakusessa vaikkapa edulliset siivoustarvikkeet, keittiötarvikkeet ja pesuaineet netistä? Katsopas meidän verkkokaupasta ja voit yllättyä - meiltä saat tarpeelliset tavarat kodin siistimiseen parilla klikkauksella. Ja sitä tavaraa löytyy kuin ihmisiä ämpärijonosta meidän Jyskän kivijalkamyymälästä, jossa muuten kannattaa piipahtaa. Vaikka itse sanommekin! Ja itse asiassa moni vakioasiakkaamme sanoo myös, sillä meillä on tapana palvella rehdisti ja edullisesti. Sama pätee toki täällä verkossakin. Jyskän varastomyymälän taloustarvikkeet ja kodinhoito sisältää muun muassa
  • kodin pesuaineet netistä
  • Fairyt ja muut astianpesuaineet edullisesti
  • pyykinpesuaineet netistä
  • kotimaiset Aino -siivoustarvikkeet
  • hitsin laajan valikoiman Metaltex -tuotteita, kuten keittiötarvikkeet netistä
  • kätevät nitriilikäsineet eri kokoisina

Hanki talon tärkeimmät pesuaineet netistä, arvatenkin meiltä Jyskän varastomyymälästä

Se muuten harmittaa, kun pesuaineet loppuvat just silloin, kun tiski- ja pyykkivuoret odottavat pelastaja. Kannattaa siis varata tarpeelliset pesu- ja tiskiaineet valmiiksi kaappeihin, niin hommiin voi alkaa silloin kun siivouspäivä kolkuttelee tai sukulaiset ilmoittavat yllätysvierailusta. Tai oletko vaikka onnekkaasti muuttamassa uuteen kotiin? Säästät aikaa ja hermoja, kun tilaat taloustavarat, pyykinpesuaineet ja muut pesuaineet netistä! Meiltä voit klikata ostoskoriin pyykinpesuaineet kirjopyykille ja valkopyykille, tärkeimmät siivoustarvikkeet ja samalla vaivalla myös ison satsin talouspaperit netistä. Olemme sitä mieltä, että lompakkoa ei tarvitse turhaan rasittaa, joten hintavertailua sopii tehdä! Nimittäin halvemmalla emme ole näitä tavaroita löytäneet muualta.  Valikoimamme venyy ja paukkuu ajan myötä, joten muista katsoa myös uudet löydöt.

Meiltä löydät keittiötarvikkeet ja muut hyvät taloustarvikkeet edullisesti 

Kotona on lupa ottaa rennosti! Me Jyskässä haluamme, että kodin laittaminen on helppoa ja halpaa. Kun hakusessa on kunnollisia käyttötavaroita vaikkapa keittiöön, kylppäriin ja siivoushommiin, meidän Metaltex -valikoima kannattaa syynätä. Ai mikä Metaltex? Edullisia metallisia käyttötavaroita, joita tarvitset varmasti päivittäin. Ja meidän tietoomme meillä Jyskän myymälän valikoimassa on valtakunnan suurin Metaltex -valikoima! Metaltexin hinnat ovat meillä hienosti sanottuna hyvin kilpailukykyiset. Tykkäämme perheyrityksenä suosia suomalaista valmistajaa mahdollisuuksien mukaan. Arvaatkin varmaan, että meiltä löydät mukavan hintaiset ja Suomessa valmistetut Aino -siivoustarvikkeet netistä. Ainakin lattiaharjat, siivousliinat ja tiskiharjat ovat joka kodin perusjuttuja, jotka helpottavat arkea kummasti. Kun plakkarissa on jo topakat siivoustarvikkeet, kannattaa vakavasti harkita kodin puuhailuun sopivia hanskoja. Kauppias suosittelee hommaamaan parit nitriilihanskat joka kotiin. Nämä hanskat nimittäin toimivat yhtä lailla vaikka tiskihommissa tai pihatöissä ja ovat vieläpä kestävätkin - jos et usko, testaa itse!

Huolia murheita, kysymyksiä tai muuta asiaa taloustarvikkeista ja kodinhoidon tavarasta? Kysy reippaasti!

Kuten myymälässä kävijät tietävät jo, meillä Jyskässä on tapana laittaa asiat sujumaan ilman turhaa säätöä. Toisin sanoen keskustelu kulkee asiakkaiden ja meidän välillämme hienosti. Eli jos verkkokauppaa selaillessa mielen sopukoissa herää kysymys vaikka siitä, onko jotain siivoustavaraa eri värisenä, isompana tai pienempänä tai vaikka eri hajuisena, kysäise reippaasti! Kirjoita vaikka viestiä, avaa chat tai soittele, sillä me kyllä kuunnellaan. Ja vastataan. Ja jos vaan mahdollista, niin tilataan just ne pesuaineet tai keittiötarvikkeet mitkä on hakusessa. Jos ei siis satu isoja luonnonmullistuksia tai muita sellaisia meistä riippumattomia pikku esteitä. Meiltä et myöskään kuule eioota tai muuta höpinää varastotilanteen äkillisistä muutoksista. Jos pesuaineet sun muut taloustarvikkeet näkyvät netissä, ne myös laitetaan tulemaan. Hommaa siivoustarvikkeet ja sun muut pesuaineet netistä, halvalla ja mukavasti kotoa käsin!