Näytetään 1–24 / 346 tuloksesta

1 250,00 
Ale!
4,50  2,00 
Ale!
19,95  10,00 
Ale!

Hylsytyökalut ja vääntäminen

Kiintolenkkiavainsarja 9-Osaa

19,95  9,95 
Ale!
8,95  3,99 
Ale!

Tarjouslehti

Sorkkarauta 760Mm

29,95  12,99 
Ale!
49,95  24,95 
Ale!

Tarjouslehti

Huomiovalo 2,5M Johto

19,95  7,95 
34,95 
34,95 

Sisävalaisimet

Plafondi 40Cm Gala Murano

34,95 
29,95 
29,95 
54,95 

Sisävalaisimet

Led-Nauha Rgb 3M+Kaukos.

29,95 
59,00 
79,00 
3,95 
4,95 
29,95 
1,95 
2,95 
3,50 

Remontointi

Tiedossa pieniä remppahommia kotona, mökillä tai kaverin luona? Hanki remontointivälineet kätevästi Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta! Meiltä nimittäin löydät monenlaiset remontoinnin tarvikkeet, oli tiedossa sitten pientä pintaremonttia tai vaikkapa kesämökin fiksausta. Olemme erityisen tyytyväisiä remonttitarvikkeiden valikoimaamme, sillä meiltä saat tarpeellista tavaraa edullisesti. Kuten jo kivijalkamyymälän kävijät tietävät, Jyskän varastomyymälän hinnat kyllä kestävät vertailua! Meidän tietoomme remonttitarvikkeita ei löydy netistä yhtään tätä edullisemmin.

Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta saat kattavasti eri remontointitarvikkeet:

 
 • LVI -tarvikkeet netistä: hanat, putket venttiilit, suihkupäät netistä…
 • Oras-tuotteet kylpyhuoneeseen
 • Akkuporakoneet netistä
 • Älylaturit verkosta
 • Akut eri voimakkuuksilla
 • Bosch -työkalut ja -koneet verkosta edullisesti, kuten kuumailmapuhaltimet ja hiomakoneet
 • Einhell-työkalut
 • Ilmalämpöpumput netistä edullisesti
 • Monenlaiset sähkötarvikkeet netistä: pistorasiat, laturit ja polttimot
 • Monenmoiset työkalut nettikaupasta: tarvikesarjat, hylsysarjat ja poranterät
 • Sähköjohdot ja vesiletkut metrimittaisina räätälöitynä toiveidesi mukaan (jos ei nyt, niin pian tulossa)!
Ja erittäin paljon kaikkea muuta! Meiltä löytyy ruuvia, mutteria ja isompaa konetta koko kodin remppaamiseen. Valikoimamme täällä digikaupassa kasvaa jatkuvasti, joten muista kurkata tarjoukset ja uutuudet säännöllisesti. Ja sitä remonttitavaraa vasta löytyykin meidän omasta kivijalkamyymälästä. Verkkokaupassa on vain osa tavaroista esillä, ja vielä enemmän löydät remonttitarvikkeita myymälästä. Voit toki myös klikkailla ja ostaa tuotteet rauhassa verkossa ja noutaa ne myymälässä - tällöin postikulut ovat pyöreä nolla!

Sähkötarvikkeet netistä kätevästi meiltä

Sähköhommia tiedossa? Meiltä saat kattavasti sähkötavaran työkalut ja -koneet ja vieläpä edulliseen hintaan. Esimerkiksi maaliruiskut, hiomakoneet ja jatkopistorasiat ovat tarpeellista tavaraa uuden kodin tai vaikkapa kesämökin laittamisessa. Meillä on myös erinomaisen kattava valikoima Einhell -työkaluja, kuten akkuketjusahoja ja katkaisu- ja jiirisahoja. Ammattilaisten suosimilla Einhell -työkaluilla onnistuvat vaativammatkin remontointi- ja rakennustyöt! Hanki omasi meiltä kohtuuhintaan ja voit rauhassa keskittyä remonttipuuhiin. Ilmalämpöpumppu on puolestaan kodin parhaita hankintoja, kun puhutaan helteisten kesäpäivien tukaluudesta. Valikoimassamme on Heiko -ilmalämpöpumppu, joka viilentää asuntoa tehokkaasti myös silloin, kun ulkona lämpötila kohoaa jo turhan hikiseksi. Katso lisää verkkokaupastamme!

Remontoinnin työkalut netistä edullisesti

Joka kodin varustukseen kuuluvat sähkötyökalut ovat valmiina silloin, kun pienet ja isommat remppatarpeet yllättävät. Suosittelemme siis varustamaan käsityökaluihin sopivat sopivat terät, kärjet ja teräsarjat. Niin ikään remontoijan suosikkisarja Boschin tuotteet löytyvät meillä eri kategorioista ja kokoluokista. Esimerkiksi Boschin hiomakoneet, tarvikesarjat ja akkumonitoimityökalut voit klikkailla meidän verkkokaupoasta. Laatumerkin tuotteista et meillä myöskään maksa liikaa, sillä kauppiaamme on erittäin tarkka kohtuullisista hintalapuista.

LVI-tarvikkeet joka kotiin Jyskän verkkokaupasta

Pientä putkiremppaa, saunan laittoa tai kylpyhuoneen uusimista? Katsopas valikoimamme LVI-tavarat, joita löydät kattavasti kodin pieniin ja isompiin remppahommiin. Kylpyhuoneen ja kodinhoidon vesilaitteisiin löydät meiltä esimerkiksi suihkuletkut, venttiilit ja putket eri kokoisina. Viemäröintiin meiltä saat puolestaan viemärinavausjousia, ja eri kokoisia poistoletkuja. Vanhat tutut Oras-merkkiset LVI-laitteiden taattua laatua jo vuosikymmenten takaa - tsekkaa valikoimastamme ainakin klassikkohanat suihkuun ja kylpyammeisiin!

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä!

Meidän remonttitarvikkeiden valikoima on todella kattava. Mutta joskus voi olla, että kaipaatkin tiettyä tuotetta, vaikka eri kokoisena. Älä siis mieti saisiko tiettyä tuotetta vähän eri ominaisuuksilla, vaan ota meihin reippaasti yhteyttä! Laita kyselyä vaikkapa sähköpostin, somen tai puhelimen kautta. Me tilaamme ja toimitamme halutun tuotteen sinulle, jos suinkin on maailman rajoissa mahdollista. Remontoidessa kun on tärkeää, että venttiilit, putket ja liittimet ovat juuri oikean kokoisia, jotta hommat sujuisivat kuten pitääkin. Meillä Jyskässä on tapana tehdä hyviä ostoksia, joten kuuntelemme ja vastaamme kyllä. Ja eikun remppaamaan!