Näytetään 1–24 / 251 tuloksesta

18,95 
9,95 
11,95 

Uimalelut ja tarvikkeet

Rantapallo Glitter

6,95 
14,95 

Uimalelut ja tarvikkeet

Uimakellukkeet

3,95 
4,95 
Ale!
39,95  25,00 
Ale!

Kesälelut

Metallikaivuri

19,95  14,95 

Kauneus ja hyvinvointi

L.O.L Suprise Hiuskoriste

5,95 
5,95 
Ale!
9,95  6,99 
Ale!
9,95  6,99 
Ale!
8,95  5,99 
Ale!
7,95  5,99 
Ale!
29,95  16,99 
Ale!
39,95  26,95 
Ale!
8,95  5,99 
Ale!
6,95  4,99 

Lasten lelut

Tänään ulkoleikkejä, huomenna palapelejä, viikonloppuna kenties Legoilla rakentamista… Jyskän varastomyymälästä löydät ajankohtaiset lelut halvalla netistä! Jyskä on perheyritys, jolle lasten asia on tärkein. Tämä näkyy tietenkin meidän lelujen valikoimassa. Lasten leluja ja pelejä meiltä löytyy nimittäin niin moneen leikkiin, että mielikuvitus pääsee varmasti valloilleen! Ja vieläpä sellaiseen hintaan, että halvemmalla emme ole itse muualta löytäneet. Me Jyskässä olemme isosti lasten asialla, ja lahjoitamme myös jokaisesta myydystä lelusta osan lasten hyväntekeväisyyteen. Kun siis ostat minkä vain lelun meiltä, teet samalla hyvää.

Meiltä löydät esimerkiksi nämä lasten lelut netistä:

  • lasten pelikortit ja pelit
  • lasten palapelit
  • erilaiset pehmolelut
  • lelut ulkoleikkeihin: lapiot, kuormaajat, pallot ym.
  • erilaiset lasten Legot netistä halvalla
  • lasten autolelut
  • eläinlelut
- kotimaiset Plastex -muovilelut - Baby Born -nuket Ja vaikka mitä muita ihania leluja, joita ei tässä edes luetella! Meiltä saat myös paljon sellaisia leluja, joita et muualta Suomesta löydä, sillä kuljetamme tavaraa erikoiserissä ulkomailta. Ja muistathan että itse Jyskän varastomyymälän kivijalkamyymälässä niitä leluja löytyy vielä enemmän kuin täällä verkossa. Voit myös ostaa lelut kotisohvalta käsin verkossa ja noutaa koko satsin myymälästä kätevästi ilman postikuluja.

Meiltä saat lasten ulkolelut edullisesti netistä

Kun sää sen sallii, ulkoleikit ovat parasta koko perheen ajanvietettä. Hiekkaleikeissä rakentuu mukavasti linnat, kakut ja muut rakennukset, kun lapiot ja muut työvälineet ovat kuosissa. Vai olisiko sittenkin aika pallopeleille? Meiltä löydät hauskat pallot pompotukseen, pelailuun ja kaikkeen mihin mielikuvitus vain rientää. Palloleikit ovat parasta porukalla, jolloin sekä jalkapallot että hauskat muovipallot pääsevät tehokäyttöön. Kesän parhainta tekemistä on tietenkin veden kanssa pelailu. Jyskän lelujen kesän sesonki sisältää hauskimpia uimaleluja ja ulkopelejä koko perheelle. Vesipyssyt, uimapatjat ja muut vesilelut ovat varma kesän merkki, satoi tai paistoi! Jyskän kesän leluista löydät parhaimmat lelut edullisesti netistä eri ikäisille lapsille, joten ole kuulolla kesän saapuessa. Ja mitäpä olisi talvi ilman mäenlaskua? Jyskän varastomyymälä tuo talven pulkkien, kelkkojen ja muiden talven parhaiden lelujen myötä. Liukurit mukaan ja mäenlaskuun!  

Jyskästä saat nuket, palapelit ja Legot netistä… ja paljon muuta!

Vaikka itse sanommekin, olemme oikein ylpeitä leluvalikoimastamme, josta löytyy eri ikäisille lapsille parhaimmat ja edulliset lelut ja pelit. Esimerkiksi trendikkäimmät uudet nuket, vauvalelut ja erilaiset figuurit ovat kotileikkien juju. Ja tietenkin saat meiltä myös Legot netistä, eläinhahmot ja parhaimmat autolelut, joiden parissa aika kuluu - aivan oikein - kuin leikkien! Me Jyskässä suosimme suomalaista ja meiltä saat myös hauskat kotimaiset Plastex-muovilelut. Klassikkolelut ovat ilahduttaneet jo äitejä ja isiä lapsuudessa, ja hauskat figuurit ja leikkivälineet ovat todellisia sukupolvelta toiselle -löytöjä. Ja mikä olisikaan parempi lahjaidea lapselle kuin kauan toivottu uusi lelu? Jyskän joulumaa on tuttu juttu kivijalkakaupan asiakkaille, ja nyt kaikki parhaat joulun pehmeät ja kovat paketit saat kätevästi meiltä netistä. Onko pukilta toivottu kenties palapeliä, uusinta nukkea tai autoleluja? Katsopas valikoimamme joulun aikaan ja yllätyt!

Jyskän lelut osallistuvat hyväntekeväisyyteen

Kun hankit minkä vain lasten lelun meiltä, osallistut samalla hyväntekeväisyyteen. Lahjoitamme nimittäin jokaisesta myydystä lasten lelusta osan Ukrainan orpolasten auttamiseen. Ukrainan sota on vienyt monelta lapselta mahdollisuuden leikkiin, ja me Jyskässä voimme ja haluamme auttaa. Meillä apu menee varmasti perille, sillä viemme lelulähetyksen itse paikan päälle Ukrainan Mariupolissa sijaitsevaan Pilgrim-orpokotiin. Tämä tapahtuu kesällä 2020 ja kuvaamme ja dokumentoimme tapahtumat tänne nettiin, joten pysy kuulolla! Voit lukea lisää Jyskän Ukraina-projektista Hyväntekeväisyys-osiosta verkkosivuiltamme.