Näytetään 1–24 / 210 tuloksesta

4,95 

Uudet

Juomapeli

2,95 

Koti ja sisustus

Juomapeli Party Pong

5,95 
Ale!
3,95  1,99 
7,95 
Ale!
2,95  1,99 

Lakanat ja tyynyliinat

Pussilakana 110X150cm G’night

24,95 
Ale!

Koti ja sisustus

Pakasterasiat 0,5Lx5kpl

1,60  1,50 
2,95 

Koti ja sisustus

Mehupuristin 12L

99,00 

Koti ja sisustus

Marjukka Pakastepullo 1L

2,95 

Koti ja sisustus

Mehupuristin 18L

119,00 

Koti ja sisustus

Hillosuppilo Valk/Kirkas

1,50 
Ale!

Koti ja sisustus

Marjanpoimuri Ergo Pastelli

5,50  2,95 

Lakanat ja tyynyliinat

Pussilakana 150X200cm G’night

29,95 
69,95 

Koti ja sisustus

Mietinnässä just oikean kokoinen matto, hyvät kodin pyyhkeet tai langat neulomiseen? Kyllä löytyy meidän verkkokaupasta! Jos et meiltä löydä sisustukseen kunnon tavaraa, et varmaan saa sitä muualtakaan. Kärräämme sisustustavaraa erikoiserissä vain meille Jyskän verkkokaupan valikoimaan. Ja etenkin meille Jyskän myymälään!  Mutta jos et Jyväskylän myymälään pääse, niin katsopas valikoima kätevästi meiltä netistä. Meiltä löydät tavaraa kuin populaa kevätmarkkinoilta! Ja vielä semmoiseen hintaan, jota halvempaan emme ole itse Suomessa törmänneet. Sopuhinnat ja rehellinen palvelu ovatkin jo myymälän asiakkaille tuttu juttu.  

Jyskän verkkokaupasta saat kodin sisustustuotteet netistä kätevästi, esimerkiksi:

  • - kodintekstiilit netistä
  • pyyhkeet: käsipyyhkeet ja kylpypyyhkeet
  • neulelangat ja muut ompelutuotteet
  • ja ihan älyttömästi kaikkea muuta mukavaa kodin sisustukseen
 

Jyskän verkkokaupasta saat ompelutarvikkeet ja neulelangat netistä

Neulominen ja ompelu ovat ajanvietettä ja harrastamista parhaimmillaan. Arvaatkin varmaan, että Jyskän verkkokaupasta voit hankkia langat netistä! Onko tiedossa villasukat, lapaset tai vaikka patalaput? Kun sopivat langat ovat valmiina, ideoita neulomiseen tulee kuin apteekin hyllyltä. Meiltä saat langat neulomiseen ja ompeluun eri väreissä, materiaaleissa ja paksuuksissa. Ja onko ärsyttävämpää kuin se, että neuloessa juuri se oikea lanka loppuu kesken eikä uutta kerää löydä mistään? Meiltä ostaessa villasukat eivät jää kesken, sillä hyllyssä oleva tavara on varmasti saatavilla. Ja hintavertailua sopii tehdä, meidän tietoomme Jyskän langat ovat Suomen edullisimmilla hintalapuilla.  

Pyyhkeet netistä edullisesti Jyskän verkkokaupasta

Ja mitäpä olisi kodin sisustus ilman kunnon pyyhkeitä? Emme uskalla arvatakaan, joten tietysti saat meiltä myös pyyhkeet edullisesti netistä. Pyyhkeet käsille, kylpyyn, vieraille… Nettikaupastamme löydät pehmeät ja mukavat pyyhkeet joka kotiin. Olipa hakusessa sitten pyyhesatsin kerääminen uutta kotia varten tai vaikka kesämökille, et varmaankaan halua maksaa niistä liikaa. Meiltä saatkin pyyhkeet netistä edullisesti, ja värejä ja kuoseja voit valikoida fiiliksen mukaan.  

Jyskän varastomyymälästä saat kodin tuotteet netistä helposti ja halvalla

Jyskän verkkokaupassa ei tarvitse kuunnella ei oota tai höpöpuhetta siitä, että valitettavasti varastotilanteemme ei olekaan ajan tasalla. Se mitä verkossa näkyy, se pitää! Ja myymälän hyllystä löydät kampetta vielä paljon enemmän! Ja mitä jos haluatkin pyyhkeet, matot tai neulelangat netistä eri värissä, koossa tai muuten vaan tulee mieli jutella? Elä turhaan mieti vaan pistä viestiä tai soittele. Sama homma kuin myymälässä: nykäise hihasta, jos on huolia tai murheita ja selvitetään ne porukalla. Meillä on tapana järjestää asiat juuri niinkun teikäläiselle sopii. Jos hakusessa on just tietty malli, väri tai mitta, sitä tilataan meille ja saat tavaran klikattua verkosta kotiin. Jos siis ei satu maanjäristyksiä tai muita ihmeitä, jotka tietenkin voi vähän vaikuttaa saatavuuteen (ja muu semmonen ärsyttävä pikkuprintti tähän). Mutta noin nyrkkisääntönä: me ollaan Jyskän verkkokaupassa sitä varten että saat tavarat kotiin helposti, halvalla ja ilman turhaa säätöä. Joten jos kysyttävää on, ota yhteyttä ja laitetaan asiat järjestymään!