Näytetään 1–24 / 141 tuloksesta

15,95 
2,95 

Koti ja sisustus

Bio Luvil Sensitive Color

4,50 
12,95 

Saunatarvikkeet

Emendo Saunatuoksu 4X10ml

7,95 

Saunatarvikkeet

Emendo Saunatuoksu Koivu

3,95 
3,95 
3,95 
3,95 
7,95 
8,95 
4,95 
3,95 
3,95 

Koti ja sisustus

Herätyskello Magneetti

11,95 
Ale!
0,95  0,49 
2,50 
Ale!

Koti ja sisustus

Kello “ratas” 19,5cm

99,00  59,95 
12,95 
7,95 
14,95 
8,95 

Koti ja sisustus

Mietinnässä just oikean kokoinen matto, hyvät kodin pyyhkeet tai langat neulomiseen? Kyllä löytyy meidän verkkokaupasta! Jos et meiltä löydä sisustukseen kunnon tavaraa, et varmaan saa sitä muualtakaan. Kärräämme sisustustavaraa erikoiserissä vain meille Jyskän verkkokaupan valikoimaan. Ja etenkin meille Jyskän myymälään!  Mutta jos et Jyväskylän myymälään pääse, niin katsopas valikoima kätevästi meiltä netistä. Meiltä löydät tavaraa kuin populaa kevätmarkkinoilta! Ja vielä semmoiseen hintaan, jota halvempaan emme ole itse Suomessa törmänneet. Sopuhinnat ja rehellinen palvelu ovatkin jo myymälän asiakkaille tuttu juttu.  

Jyskän verkkokaupasta saat kodin sisustustuotteet netistä kätevästi, esimerkiksi:

  • - kodintekstiilit netistä
  • pyyhkeet: käsipyyhkeet ja kylpypyyhkeet
  • matot metrimittaisina ja valmiina
  • neulelangat ja muut ompelutuotteet
  • ja ihan älyttömästi kaikkea muuta mukavaa kodin sisustukseen

Saat meiltä metrimittaiset matot netistä edullisesti

Hakusessa se oikeasti sopivan mittainen matto eteiseen? Tai vaikkapa terassille, parvekkeelle, kesämökille… Meiltä voit hankkia matot edullisesti netistä! Kyllä muuten harmittaa, jos valmiit matot ovat piirun verran liian isoja tai kitsakkeita kotiin. Meiltä Jyskästä löytyy ratkaisu eli matot metrimittaisina juuri siinä koossa mitä haluat. Näpyttele tilaukseen maton pituus, ja toimitamme juuri sopivan kokoisen maton sinulle. Toki saat meiltä myös valmiin kokoiset matot netistä, jos vaikka haluat laittaa olohuoneen sisustuksen uuteen uskoon.  

Jyskän verkkokaupasta saat ompelutarvikkeet ja neulelangat netistä

Neulominen ja ompelu ovat ajanvietettä ja harrastamista parhaimmillaan. Arvaatkin varmaan, että Jyskän verkkokaupasta voit hankkia langat netistä! Onko tiedossa villasukat, lapaset tai vaikka patalaput? Kun sopivat langat ovat valmiina, ideoita neulomiseen tulee kuin apteekin hyllyltä. Meiltä saat langat neulomiseen ja ompeluun eri väreissä, materiaaleissa ja paksuuksissa. Ja onko ärsyttävämpää kuin se, että neuloessa juuri se oikea lanka loppuu kesken eikä uutta kerää löydä mistään? Meiltä ostaessa villasukat eivät jää kesken, sillä hyllyssä oleva tavara on varmasti saatavilla. Ja hintavertailua sopii tehdä, meidän tietoomme Jyskän langat ovat Suomen edullisimmilla hintalapuilla.  

Pyyhkeet netistä edullisesti Jyskän verkkokaupasta

Ja mitäpä olisi kodin sisustus ilman kunnon pyyhkeitä? Emme uskalla arvatakaan, joten tietysti saat meiltä myös pyyhkeet edullisesti netistä. Pyyhkeet käsille, kylpyyn, vieraille… Nettikaupastamme löydät pehmeät ja mukavat pyyhkeet joka kotiin. Olipa hakusessa sitten pyyhesatsin kerääminen uutta kotia varten tai vaikka kesämökille, et varmaankaan halua maksaa niistä liikaa. Meiltä saatkin pyyhkeet netistä edullisesti, ja värejä ja kuoseja voit valikoida fiiliksen mukaan.  

Jyskän varastomyymälästä saat kodin tuotteet netistä helposti ja halvalla

Jyskän verkkokaupassa ei tarvitse kuunnella ei oota tai höpöpuhetta siitä, että valitettavasti varastotilanteemme ei olekaan ajan tasalla. Se mitä verkossa näkyy, se pitää! Ja myymälän hyllystä löydät kampetta vielä paljon enemmän! Ja mitä jos haluatkin pyyhkeet, matot tai neulelangat netistä eri värissä, koossa tai muuten vaan tulee mieli jutella? Elä turhaan mieti vaan pistä viestiä tai soittele. Sama homma kuin myymälässä: nykäise hihasta, jos on huolia tai murheita ja selvitetään ne porukalla. Meillä on tapana järjestää asiat juuri niinkun teikäläiselle sopii. Jos hakusessa on just tietty malli, väri tai mitta, sitä tilataan meille ja saat tavaran klikattua verkosta kotiin. Jos siis ei satu maanjäristyksiä tai muita ihmeitä, jotka tietenkin voi vähän vaikuttaa saatavuuteen (ja muu semmonen ärsyttävä pikkuprintti tähän). Mutta noin nyrkkisääntönä: me ollaan Jyskän verkkokaupassa sitä varten että saat tavarat kotiin helposti, halvalla ja ilman turhaa säätöä. Joten jos kysyttävää on, ota yhteyttä ja laitetaan asiat järjestymään!