Näytetään 1–24 / 272 tuloksesta

1 250,00 

Sesonkikampanjat

Kasvosuoja visiiri

8,95 
4,95 
14,95 
Ale!

Tarjouslehti

Aurinkokennovalo

5,00  4,95 
Ale!
39,95  19,95 
Ale!
19,95  12,95 
Ale!
19,95  9,99 
Ale!
4,95  2,99 
Ale!
19,95  9,95 
Ale!
64,95  29,95 
Ale!
1 899,00  1 499,00 
Ale!

Metsurin työkalut

Tarmo metsurinmaski

9,95  4,99 
Ale!

Sesonkikampanjat

Pizza Firebox 35Cm

79,95  69,00 
Ale!
4,95  3,50 
4,95 
Ale!
89,00  75,00 
11,95 
Ale!

Sähköpyörät ja menopelit

Sähköskootteri Yadea Kiiltävä Musta C-L

1 199,00  899,00 
Ale!
9,95  6,95 
Ale!

Jyskän poistonurkka

Hyönteisverkko Harmaa 3M2

4,95  3,95 
3,50 

Hyttystorjunta

Kärpäspistooli

3,95 

Sesonkikampanjat

Ladattava retkisuihku

19,95 

Sesonki

Jyskän varastomyymälän sesonki on varmasti edullinen ja aina ajan tasalla! Meiltä löydät vaihtuvat sesonkitavarat joka vuodenaikaan, juhlaan ja kellonlyömään. Jyskän varastomyymälän kivijalkakaupan asiakkaille Jyskän sesonki on jo tuttu juttu. Tavaraa edullisesti, helposti ja nopeasti tarpeeseen!  Ja nyt haluamme tuoda sesonkituotteidemme ilon ja riemun myös teille nettikaupan selailijoille (ja mielellään myös ostajille). Ja muistathan että meidän kivijalkakaupassa sitä tavaraa vasta riittääkin hyllyt pullollaan. Ja usein vielä sellaista tavaraa, jota löydät Suomesta vain Jyskän varastomyymälästä erikoiserissä. Mutta jos myymälä on kaukana tai teet ostoksia helpommin kotoa käsin, niin katsopas meidän nettikaupan sesonkitavarat.  Nettiostoksia voi tosiaan meillä noutaa myymälästä ilman postikuluja, jos tykkäät selailla tavaroita mieluummin netistä käsin ensin. Ja koska sesonkituotteiden idea on olla myynnissä tietyn ajan, niin elä ihmettele, kun valikoima venyy ja paukkuu. Mutta se mitä netissä näkyy, se kyllä on saatavilla! Semmosta tuotetta kuin “eioo” ei ole meillä myynnissä. Meille on tärkeää että lompakkoon jää ostosten jälkeen vielä muuta kuin kuitit, joten kaikkia verkkokaupan hintoja sopii tarkastella! Emme ole nimittäin itse löytäneet tavaraa vielä tätä halvemmalla.     Jyskän sesongista löydät vaikkapa
  • kevään puutarhan ja pihatöiden tarvikkeet
  • serpentiinit ja muut härpäkkeet kevään juhliin
  • kesän grillaukseen ja mökkeilyyn sopivaa kampetta
  • hyttysmyrkyt ja kesän ulkopelit lapsille
  • syksyn pihatöihin puutarhatyökalut, haravat ja muut pelit ja vehkeet
  • talveen lumikolat ja lumilapiot
  • lyhteet ja siemenet talveksi linnuille
  • Jyskän joulumaasta jouluvalot edullisesti isosta valikoimasta
  • ja kaikkea muuta mitä tässä ei edes lue!

Jyskän varastomyymälän kevät ja kesä - tarvikkeet puutarhaan, kesämökille ja vaikka veneilyyn

Satoi tai paistoi, kevät ja kesä ovat ulkoilun aikaa! Verkkokaupastamme voit saat sopuhintaan kevään puutarhahommiin sopivat varusteet, kuten kätevät hanskat ja kasteluvälineet. Ja kesällä sitä vasta ulkona viihdytäänkin - joten katsopas valikoimamme Boschin ja Einhellin puutarhatyökalut, joiden hinnat kestävät vertailua paremmin kuin hyvin. Tiedossa mökkireissu? Ilman grilliä, veneilytarvikkeita ja hyttysmyrkkyä ei kannata harkita! Arvaatkin varmaan, että saat kyseiset mökkitavarat ja myös lasten ulkoleikkeihin sopivat välineet meiltä.

Jyskän syksy ja talvi - sesonkituotteet pihatöistä lumitöihin

Syksyllä pihahommat luistavat, kun plakkarissa on hyvät pelit ja vehkeet. Meiltä voit hankkia koko perheelle vaikkapa haravat, lapiot puutarhan pikkutöihin ja mukavat ulkovalot pimeisiin iltoihin. Eikä talvi yllätä jyskäläisiä! Lunta tulossa tai ei, joka vuosi se on sama juttu: lumikolat, lapiot ja muut lumitarvikkeet tarvitset kuitenkin. Myymälästämme löydät kaiken tarpeellisen lumen luontiin ja talven pihatöihin. Muistamme tietenkin myös pihan lintuvieraita: meiltä voit hankkia linnuille lyhteet, siemenet ja muut herkut talvipakkasten varalle.

Jyskän joulumaa - joulukoristeet ja jouluvalot edullisesti joka kotiin

Hakusessa joulukoristeet, jouluvalot tai nätit joulun lahjapaperit? Vaikka itse sanomme, Jyskän joulumaasta löydät Suomen parhaimman valikoiman joulukoristeita ja -valoja edullisesti. Jos meiltä et löydä sopivia tavaroita joulun laittoon, et ehkä löydä muualtakaan. Koristeet kuuseen, värikkäät jouluvalot ja nätit valoketjut - kyllä löytyy! Ja tietenkin Jyskän joulumaa muistaa myös lapsia, joten meiltä löydät yhtä lailla pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin.

Kysymyksiä sesonkitavarasta? Ole hyvä ja kysäise pois!

  Siinä missä meillä myymälässä asiakkaat voivat nykiä henkilökuntaa hihasta milloin tulee kysyttävää, ihan sama homma pätee täällä virtuaalikaupassakin. Meillä on tapana laittaa asiat rullaamaan ilman turhia jahkailuja. Joten jos mieleen hiipii kysymys vaikka tuotteen koosta, toimituksesta tai muusta jutusta, ota reippaasti yhteyttä! Laita vaikka viestiä chatissa, soita tai kirjoita, niin me vastataan ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Aika usein me voidaankin tehdä - tilataan vaikka se tuote sinulle sopivassa värissä. Jos siis mitään isoja esteitä kuten luonnonmullistuksia ja muita pikkuseikkoja tule.