Näytetään 1–24 / 43 tuloksesta

Elintarvikkeet

Ruohosipuli 5G

0,65 

Elintarvikkeet

Rosmariini 8G

0,65 

Elintarvikkeet

Rosepippuri 10G

0,65 

Mausteet

Pihvimauste 35G

0,65 
0,65 

Elintarvikkeet

Viherpippuri 12G

0,65 

Elintarvikkeet

Timjami 8G

0,65 

Mausteet

Rakuuna 5G

0,65 

Elintarvikkeet

Pippurisekoitus 30G

0,65 
0,65 

Elintarvikkeet

Yrttisuola 35G

0,65 

Elintarvikkeet

Leivinjauhe 40G

0,65 

Elintarvikkeet

Cayennepippuri 25G

0,65 
0,65 

Elintarvikkeet

Sipulijauhe 25G

0,65 

Elintarvikkeet

Perunamauste 35G

0,65 

Elintarvikkeet

Pizzamauste 15G

0,65 

Mausteet

Persilja 5G

0,65 
0,65 

Mausteet

Paprika 25G

0,65 

Elintarvikkeet

Oregano 7G

0,65 

Elintarvikkeet

Neilikka Jauhettu 20G

0,65 

Elintarvikkeet

Meirami 5G

0,65 
0,65 

Elintarvikkeet

Jyskästä saat herkulliset karkit, ravinteikkaat proteiinipatukat ja tärkeimmät ravintolisät joka kotiin! Valikoimastamme löydät kattauksen ajankohtaisia herkkuja ja tarpeellisia ravintolisiä. Ja takuulla sopuhintaan! Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta saat mm.
  • karkit edullisesti netistä: pienet ja isommat pussit ja laatikot
  • paikalliset Pandan karkkitehtaan herkut
  • rouskuvat sipsit herkutteluun
  • erilaiset proteiinipatukat edullisesti netistä
  • monenlaiset energiapatukat verkosta
  • ravintolisät verkosta: mm. melatoniinin verkosta
Ostamme erikoiserissä pitkin vuotta eri makeistehtailta herkkuja, joita et hevillä muualta löydä. Lisäämme valikoimaan tavaraa säännöllisesti, joten muista tsekata uutuudet!

Proteiini- ja energiapatukat verkosta edullisesti

Kun etsit astetta terveellisempää välipalaa, ei taida löytyä proteiinipatukoiden voittanutta. Helposti repussa ja taskussa kulkeva eväs vie nälän ja ei pompsauta verensokeria liian korkealle. Energiapatukat ovatkin niin ikään kätevää varaevästä silloin, kun tarvitset hyvin säilyvää snäkkiä mukaan. Meiltä löydät proteiinipatukat ja muut energiapatukat eri makuisina ja ravintosisällöillä. Sujauta energiapatukka taskuun, ja ärsyttävä pikkunälkä ei pääse yllättämään!

Karkit edullisesti netistä Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta

Onko tiedossa lasten juhlat, viikonlopun vietto tai kenties muuten vain aika herkutella? Oli karkkipäivä tai ei, meiltä saat parhaat suklaat, salmiakit ja hedelmäkarkit kätevästi verkosta! Ja takuulla edulliseen hintaan - meiltä nimittäin saat karkkihyllyltä tutut karkit ilman lompakon turhaa rasittamista. Muutamalla klikkauksella voit hankkia kerralla myös isomman satsin herkkuja kotiin. Ja eikun herkuttelemaan!

Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta löydät myös rouskuvimmat sipsit

Toinen kannattaa illanviettoon juuri niitä suosikkikarkkeja, kun taas toisen leffailta on pilalla ilman rapeita suolaisia sipsejä. Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta voit klikkailla uudet sipsiherkut kaikessa rauhassa vertaillen koriin. Ehkäpä tänään tekee mieli perinteisiä perunalastuja? Vai olisiko aika kokeilla uusimpia ja jännästi maustettuja sipsejä? Tai josko sittenkin molempia! Joka tapauksessa Jyskän varastomyymälän verkkokauppa auttaa säilyttämään kodin sipsivarastot kuosissa pahan päivän varalle… Ja hyvän.

Ravintolisät edullisesti netistä

Viikonpäivien tärkeimmät ravintolisät tekevät arjesta astetta terveellisempää. Kuuluipa rutiiniin pakolliset aamuvitamiinit, unensaantia helpottavat melatoniinit tai muut ravintolisät, kurkkaapa meidän valikoima! Päivittäin käytettävät ravintolisät ovat asia, josta kukaan ei tietenkään halua maksaa liikaa. Joten arvaatkin varmaan, että meidän digihyllyistä löydät arjen tarpeelliset ravintolisät sopuhintaan.   Etkö löytänyt etsimääsi? Kysy reippaasti lisää! Onko hakusessa jokin tuote, jota et verkkokaupasta just nyt löytänyt?  Kysäise meiltä lisää, ja laitetaan homma järjestymään! Voit kirjoittaa meille vaikka viestin, tai soittaa suoraan. Jos etsit vaikka kirpeämpää, makeampaa tai suolaisempaa herkkua, koitamme parhaamme mukaan järjestää sen kauppaan. Ja tietenkin pitää samalla hinnat halpoina. Meillä Jyskässä on nimittäin tapana järjestää asiat parhain päin, jotta voisit taas tehdä hyviä ostoksia! Olethan myös huomannut, että voit klikkailla karkit, herkut ja muut tavarat kätevästi kotisohvalta ostoskoriin ja noutaa koko paketin suoraan myymälästämme. Ja meidän kivijalkamyymälästämme muuten vasta löydätkin monenlaista herkkua, ravintolisää ja energiapatukkaa! Olemme ylpeitä verkkokauppamme alati kasvavasta valikoimasta, mutta Jyväskylän seudulla meidät tunnetaan paikkana, jossa ei koskaan myydä eioota. Hanki ravintolisät, energiapatukat ja karkit Jyskän verkkokaupasta, ja tiedät miten teet hyviä ostoksia!