Näytetään 1–24 / 965 tuloksesta


Elektroniikka

Mistä löydät edullisesti kännykkätarvikkeet, bluetooth -laitteet tai vaikkapa erilaiset USB-kaapelit? Meiltä Jyskän varastomyymälästä tietenkin! Tarjoamme ajankohtaisimmat elektroniikan tuotteet joka kotiin varmasti vertailukelpoisella hinnalla. Olemme koonneet verkkokauppaan elektroniikan parhaimmat palat, mutta muistathan että vielä enemmän elektroniikkaa löydät kivijalkamyymälästämme Jyväskylän läheltä. Tervetuloa siis asioimaan myymälässämme, jossa hyllyt notkuvat ajankohtaisia elektroniikan tuotteita, ja aina sopuhintaan. Voit myös tehdä ostokset rauhassa verkossa ja noutaa ne myymälästä ilman erillisiä postimaksuja.

Jyskästä löydät kodin elektroniikan edullisesti netistä, muun muassa:

 • puhelintarvikkeet verkosta: USB-kaapelit, Iphonen suojakuoret, puhelimen käsivarsikotelot
 • johdot, laturit ja kaapelit eri laitteisiin
 • HDMI -jakajat eri tarpeisiin
 • IP- kamerat kodin valvontaan
 • Smarthome -laitteet
 • riistakamerat
 • radiopuhelimet
 • keittiön ja kauneudenhoidon pienlaitteet
 • karaoke-laitteet
 • bluetooth-kuulokkeet ja bluetooth -kaiuttimet
 • kaikki mahdolliset paristot eri laitteisiin
 • ja käytännössä kaikki ajankohtaiset elektroniikan muut hittituotteet!
Meiltä löydät myös paljon tuotteita, joita et hevillä muualta Suomesta löydä. Esimerkiksi harvinaisemmat kaapelit, johdot ja tarvikkeet saat meiltä moneen eri laitteeseen esimerkiksi äänentoistoon. Meillä on iso valikoima, mutta jos et löydäkään sopivaa peliä tai vehjettä, tai haluat sen eri kokoisena tai vaikka värisenä, laita meille reippaasti viestiä! Jyskässä on tapana järjestää asiat parhain päin ja voimme tilata haluttuja tuotteita valikoimaan. Kysy lisää sähköpostilla, chatissa tai vaikka puhelimitse!

Kännykkätarvikkeet ja USB -kaapelit netistä - tietenkin meiltä Jyskän varastomyymälästä!

Olemme erityisen ylpeitä meidän kännykkätarvikkeiden ja USB-tuotteiden järkyttävän isosta tarjonnasta. Vertaista saa Suomesta etsiä ja et taida siltikään löytää yhtä hyvää. Ja tämä ei ole sanahelinää, sillä olemme rakentaneet valikoimamme tarkasti halpoja hintoja ja tuotteiden laatua painottaen. Esimerkiksi IPhonen suojakuoret löydät meiltä mahdottoman monessa eri värissä ja materiaalissa. Tänään hopeinen suojakuori, huomenna punainen tai kenties sittenkin tyylikäs musta? Verkkokauppamme kautta voit tuunata myös yleisimmät Samsung Galaxyn suojakuoret ja Huawein suojakotelot - ja puhelin piristyy uudesta kuoresta kummasti! Ja vielä kertauksena, meiltä saat kuoret ja muut kännykkätarvikkeet mm. seuraaviin malleihin:
 • Iphone 6s suojakuoret
 • Iphone SE / 5S / 5 -suojakuoret
 • Huawei -suojakuoret ja lompakkolaukut, mm. Huawei Honor 9 -suojakuoret
 • Samsung Galaxy -panssarilasit ja mm. Samsung Galaxy S8 ja S9 -suojakuoret ja lompakkolaukut
 • puhelimen käsivarsikotelot ja telineet eri malleihin
Ja kun suuntaat liikkeelle, puhelimen bluetooth -kuulokkeet pelastavat puhelimen piuhojen rassaamiselta. Meiltä saatkin erinomaisen ison valikoiman bluetooth-kuulokkeita moneen eri laitteiseen - ja sellaiseen hintaan, jota sopii vertailla vapaasti! Myös meiltä löytyvät bluetooth-kaiuttimet eri laitteisiin tekevät musiikin kuuntelusta mukavasti johdotonta. Tietenkin myös edulliset kännykän laturit ja kaikki mahdolliset kuviteltavissa olevat USB-kaapelit löytyvät meiltä Jyskästä. Autolaturit, USB-adapterit, USB-johdot tiedonsiirtoon… Eri värit, mallit ja koot ovat kaikki sulassa sovussa meillä esillä. Väitämmekin että et löydä yhtä lompakkoystävällistä ja isoa USB-kaapelien valikoimaa ihan hevillä muualta. Valikoimamme venyy ja paukkuu, joten muistathan katsoa myös ajankohtaisimmat uutuudet!

Pienkodinkoneet ja viihde-elektroniikka edullisesti netistä meiltä

Meiltä saat joka kodin tarpeelliset vempaimet niin keittiöön, terveyden- ja kauneudenhoitoon sekä olohuoneessa viihtymiseen. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Beurer -henkilövaa’at, verenpainemittarit ja digitaaliset kuumemittarit. Entä miltä kuulostaa sähköllä lämpiävä pehmoinen jalkojenlämmitin tai lämpötyyny? Aivan, Jyskän verkkokaupassa asioituasi tiedät. Ja kun on aika vaihtaa vapaalle musiikin tai leffojen parissa, parhaimmat laitteet äänentoistoon voit nappailla meidän valikoimasta. Erilaiset virtalähteet, musiikkilaitteet ja niihin sopivat kaapelit löytyvät kaikki meiltä eri mallisina. Myös videointi ja audiohommat tarvitsevat sopivat kaapelit ja kytkimet, joten tarkasta etenkin valikoimamme HDMI-tuotteet! Jos laadukas kodin elektroniikka kuulostaa hyvältä, katso koko valikoima Jyskän varastomyymälästä - verkosta tai suoraan paikan päältä!