Puhtaat järvet ja joet ovat meille sen verran tärkeitä, että puheet paperilla eivät riitä. Osallistumme nimittäin paikallisesti Jyväskylän kaupungin Tourujoen kunnostushankkeeseen – jotta vedet virtaisivat jatkossakin puhtoisina.

Mitä tämä hanke tarkoittaa?

Niin se pikkuprintti: Jyväskylän Tourujoen kunnostus meinaa sitä, että joki palautetaan enemmän luonnonmukaiseen tilaan, jotta kalat voisivat nousta vesistössä vapaasti. Etenkin taimenelle sopivia kutupaikkoja tulee lisää!

 Samalla Jyväskylän tärkein joki antaa iloa aivan kaikille ulkoilijoille entistä uljaammassa kunnossaan: joen lähistölle rakennetaan uusia virkistyspaikkoja koko perheelle.

Miten niin teen hyvää kun teen ostoksia Jyskän varastomyymälässä? 

Kun ostat meiltä Jyskän varastomyymälän verkkokaupasta vapaa-ajan ja harrastuksen tuotteita, kuten kalastustavaraa, osallistut automaattisesti vesistön auttamiseen. Tilitämme nimittäin myydyistä tuotteista osan Tourujoen kunnostushankkeeseen. Eli hoidamme koko lahjoitusrumban puolestasi ja luonto kiittää!

Katso tuotteet

Miten apu menee perille?

Lähellä olevaa tekemistä on helppo seurata. Tämä on Jyväskylän kaupungin virallinen hanke, johon lahjoitamme sopimuksen mukaan kertyneitä varoja. Joen kunnostamissuunnitelman viralliset infot löydät Jyväskylän kaupungin sivustolta. Keräämme rahaa alustavasi ainakin 2020 alkuvuoteen, kunnes Tourujoen kunnostaminen alkaa pyörimään isolla pyörällä. Uutisoimme asiasta hankkeen edetessä.