Miten teemme hyvää?

Me Jyskässä tykkäämme tehdä hyvää ja isosti. Sädekehän kiillotus tai korulauseet eivät ole meitä varten, vaan olemme laittaneet pystyyn pari isompaa omaa hyväntekeväisyysjuttua. Ja nyt otamme myös sinut mukaan auttamaan!

Autamme Ukrainan orpolapsia, ja viemme heille paikan päälle leluja ja oikeaan tarpeeseen tulevia tavaroita.

Ukrainassa viime vuosina riehunut sota on vienyt kaunistelematta monelta lapsen oikeuden kunnolliseen elämään. Me Jyskän Varastomyymälässä kannamme kortemme kekoon, sillä perheyrityksenä lasten auttaminen on meille tärkeintä.

Toimitamme leluja, käyttötavaroita ja muuta tarpeellista Ukrainan Mariupolissa sijaitsevaan orpokoti Pilgrimiin. Laitos on isoin entisen Neuvostoliiton orpokoti katulapsille, joten apu menee varmasti oikeaan osoitteeseen.

Ja mistä tiedät että apu menee varmasti perille?

 Tähän on selvä vastaus – toimitamme sen Ukrainaan ihan omin käsin. Heinäkuussa 2020 starttaamme auton Jyväskylässä ja viemme tavarat suoraan paikan päälle Ukrainan Mariupoliin. Kuvaamme ja videoimme myös koko matkan tänne nettiin, joten pysy kuulolla, sillä kohta taas tapahtuu!

Miten niin teen hyvää kun teen ostoksia Jyskän varastomyymälässä?

Kun teet ostoksia Jyskän varastomyymälän verkkokaupassa tai kivijalkamyymälässä, osallistut samalla vaivattomasti hyvän tekemiseen. Tilitämme nimittäin Ukrainan lasten hyväntekeväisyyteen osan lasten lelujen myynnistä, joten kun ostat minkä vain lelun Jyskästä, teet samalla automaattisesti hyvää. Kätevää!

Katso tarjouslehden tuotteet